Lenes lækre citronkage med marengs

Ingredienser:
250 g smør
250 g sukker
4 æg
200 g hvedemel
150 g kartoffelmel
2 tsk bagepulver
2 dl mælk
250 g flormelis
Reven skal og saft af 1 øko citron
75 g groft hakkede mandler
 
Rør smør med sukker til det er let og smidigt. Del æggene og rør blommerne i en af gangen. Rør godt mellem hver. Sigt hvedemel sammen med kartoffelmel og bagepulver. Rør det i dejen skiftevis med mælk og citronsaft. Rør mandlerne i.
Hæld dejen i en bradepande ca. 25 x 30 cm beklædt med bagepapir. Bages i forvarmet ovn nederst i ovnen ved 175 grader i ca. 20 min.
 
Tilbered marengsen:
Pisk hviderne stive. Sigt halvdelen af flormelisen i og pisk. Sigt resten af flormelissen i og vend det forsigtigt sammen med reven citronskal.
Bred marengsen ud over den halvbagte kage. Fortsæt bagningen 25 min til marengsen er lysebrun og kagen er gennembagt. afkøles i formen.
Sønderjysk Quilte Trekant