Rabarber/Kokoskage

250 g marcipan
50 g sukker
½ æg
40 g mel
½ tsk bagepulver
65 g smeltet smør
½ dl vand
 
1½ æggehvide
65 g flormelis
75 g kokosmel
 
Ca. 400 g rabarber, kogt med sukker og evt tilsat kartoffelmelsjævning.
 
Marcipan, sukker, æg, mel, bagepulver, smør og vand blendes sammen. Hældes i en smurt og sukkerstrøet springform, og bages ved 160 grader i 20-25 min til den er gylden.
Kagen tages ud af ovnen, og rabarbermassen fordeles på den.
Æggehvider og flormelis piskes til en marengsmasse. Kokosmel vendes i.
Marengsmassen fordeles ovenpå kagen og bages nu igen ved 160 grader i 20-25 min til den er gylden.
Serveres evt med flødeskum.
 
Til en hel bradepande laves dobbelt portion.
Sønderjysk Quilte Trekant